IVECO - DAF - Fiat Houthalen

IVECO - DAF - Fiat Houthalen

Gevangenis Hasselt

Gevangenis Hasselt

Eind 2005 werden er door Hermans bvba een 3-tal zware poorten geautomatiseerd in de modernste gevangenis van het land. Enkele jaren voorheen (2002) werden door ons reeds de leidingen en inbouwdoosjes in de betonnen wanden van de cellen voorzien t.b.v de elektrische installatie in het gebouw. In het voorjaar van 2008 zal de uitbreiding van de beveiliging door onze zorgen onder handen genomen worden. De uitvoeringstermijn werd vastgelegd op een 80-tal dagen.

ACV Limburg Hasselt

ACV Limburg Hasselt

Het ACV- gebouw te Hasselt bevindt zich op het stationsplein en werd voltooid in 2004. Het gebouw onderging een zeer grondige renovatie en heeft ondanks de oorspronkelijke architectuur een hedendaags uitzicht gekregen met achter deze glazen façade een mooi staaltje van hedendaagse techniek en inrichting. Kortom wederom een mooi beeldje op ons palmares.

De Boskar Peer

De Boskar Peer

Q Parking Stadsplein Genk

Q Parking Stadsplein Genk

Stadsplein Genk is één van de grootste projecten die de afgelopen jaren gerealiseerd werden in Genk. In de eerste fase werd er een ondergrondse parkeergarage gebouwd die ondertussen voor 750 wagens plaats kan bieden. Dit project werd in november 2006 door ons aangevat en voltooid in oktober 2007.

PHL music Hasselt

PHL music Hasselt

TV Limburg Hasselt

TV Limburg Hasselt

In 2002 werd de volledige elektrische installatie, data, inbraak en branddetectie door ons geplaatst in dit nieuwe gebouw dat gelegen is naast de Kinepolis te Hasselt.

Universiteit Hasselt

Universiteit Hasselt

Sint-Fransiscus Ziekenhuis Heusden

Sint-Fransiscus Ziekenhuis Heusden

Grafityp Selfadhesive Products nv

Grafityp Selfadhesive Products nv

Dit is ongetwijfeld één van de mooiste projecten van 2010. Het hoofdkantoor Grafityp selfadhesive products te Houthalen dat gespecialiseerd is in de fabricatie van zelfklevende folie bouwde een nieuw ontvangst en opleiding gebouw met de nieuwste technieken. Hermans bvba verzorgde onder andere de gehele elektrische installatie gestuurd via EIB, camerabewaking, glasvezelnetwerk, datanetwerk cat 6, branddetectie en inbraakdetectie, video conferentie systeem, conference systeem, ledverlichting en buitenverlichting.

POM Hasselt

POM Hasselt

Deliva Genk

Deliva Genk

Dienstencentrum Neerpelt

Dienstencentrum Neerpelt

Het nieuwe dienstengebouw in de Bermstraat te Neerpelt werd onlangs in dienst genomen. Het gebouw is voor een groot stuk opgetrokken in glaswerk wat een enorm gevoel van openheid weergeeft als men zich in het gebouw begeeft. Het gebouw huisvest ondermeer het VCLB, de Hummeltjes en de diensten van Kind en Gezin en dit in een rustige en mooie omgeving terwijl het zich toch in het centrum van Neerpelt bevindt.

Contact

T. +32 11 520 180
U bent nu hier: Home - Over Ons

Bedrijfsinfo

De firma "Algemene elektriciteitswerken Hermans bvba" kan ondanks hun prille bestaan toch terugblikken op een ruime ervaring.

1970: Familiebedrijf

In oorsprong werd in de begin jaren '70 het familiebedrijf Hermans-Mullens opgericht door Dhr. Jos Hermans en Gerda Mullens. Hermans-Mullens nv werd in de volgende 30 jaar een begrip in de Limburgse ondernemerswereld. Er werden talloze grote en kleinere projecten gerealiseerd waaronder de eerste Grenslandhallen, verscheidene industriegebouwen, winkels, ziekenhuizen waaronder UZ-Gasthuisberg, schoolgebouwen, rusthuizen, sociale woonwijken, projecten in binnen en buitenland.

In 1998 richtte Marnik Hermans jr. de firma "Elektriciteitswerken Marnik Hermans bvba" op te Schoten (Ant.) waar hij de kleinere projecten in de regio ter harte nam en met regelmaat naar Limburg afzakte om als onderaannemer voor Hermans-Mullens nv werken uit te voeren.

Eind 2000 werd er door Hermans-Mullens nv beslist om de "elektriciteitswerken" als dusdanig, tekoop te stellen teneinde de verkoop van verlichting en installatiemateriaal verder uit te breiden. Het was voor de gebroers Hermans Marnik en Erwin dan ook evident om de firma Hermans-Mullens nv over te nemen en het levenswerk van hun ouders verder te zetten.

2001: Overname

In 2001 werd deze stap werkelijkheid en de vennootschap "Elektriciteitswerken Marnik Hermans bvba" werd omgedoopt tot "Algemene elektriciteitswerken Hermans bvba". Het personeel en de lopende projecten werden over genomen en de start was genomen voor een jonge nieuwe vennootschap.

2004: Nieuwe gebouwen

Eind 2003 werd de beslissing genomen om te verhuizen uit de gebouwen van Hermans-Mullens nv en op zoek te gaan naar een geschikte locatie. Die werd dan ook gevonden en er werd in januari 2004 reeds begonnen aan een nieuwbouw- industriehal met kantoren op het industrieterrein "Centrum Zuid" te Houthalen. De vennootschap verhuisde in maart 2004 naar hun nieuwe locatie en zijn sindsdien met een sterke en jonge groep medewerkers dagelijks hard in de weer om tevreden klanten te creëren.

2007: Uitbreiding terrein

Gezien de schaarste aan industrieterreinen en met het oog op een verdere uitbreiding van onze activiteiten werd er begin 2007 een aanpalend stuk grond aangekocht. Eind 2007 werd ons eveneens een definitieve erkenning klasse 3 toegekend. Meteen werd de procedure reeds opgestart voor een klasse-verhoging met als opzet om tegen bouwverlof 2008 een definitieve klasse 4 te verkrijgen.