Grafityp Selfadhesive Products nv

Grafityp Selfadhesive Products nv

Dit is ongetwijfeld één van de mooiste projecten van 2010. Het hoofdkantoor Grafityp selfadhesive products te Houthalen dat gespecialiseerd is in de fabricatie van zelfklevende folie bouwde een nieuw ontvangst en opleiding gebouw met de nieuwste technieken. Hermans bvba verzorgde onder andere de gehele elektrische installatie gestuurd via EIB, camerabewaking, glasvezelnetwerk, datanetwerk cat 6, branddetectie en inbraakdetectie, video conferentie systeem, conference systeem, ledverlichting en buitenverlichting.

Sint-Fransiscus Ziekenhuis Heusden

Sint-Fransiscus Ziekenhuis Heusden

ACV Limburg Hasselt

ACV Limburg Hasselt

Het ACV- gebouw te Hasselt bevindt zich op het stationsplein en werd voltooid in 2004. Het gebouw onderging een zeer grondige renovatie en heeft ondanks de oorspronkelijke architectuur een hedendaags uitzicht gekregen met achter deze glazen façade een mooi staaltje van hedendaagse techniek en inrichting. Kortom wederom een mooi beeldje op ons palmares.

De Boskar Peer

De Boskar Peer

TV Limburg Hasselt

TV Limburg Hasselt

In 2002 werd de volledige elektrische installatie, data, inbraak en branddetectie door ons geplaatst in dit nieuwe gebouw dat gelegen is naast de Kinepolis te Hasselt.

Dienstencentrum Neerpelt

Dienstencentrum Neerpelt

Het nieuwe dienstengebouw in de Bermstraat te Neerpelt werd onlangs in dienst genomen. Het gebouw is voor een groot stuk opgetrokken in glaswerk wat een enorm gevoel van openheid weergeeft als men zich in het gebouw begeeft. Het gebouw huisvest ondermeer het VCLB, de Hummeltjes en de diensten van Kind en Gezin en dit in een rustige en mooie omgeving terwijl het zich toch in het centrum van Neerpelt bevindt.

Deliva Genk

Deliva Genk

PHL music Hasselt

PHL music Hasselt

POM Hasselt

POM Hasselt

Q Parking Stadsplein Genk

Q Parking Stadsplein Genk

Stadsplein Genk is één van de grootste projecten die de afgelopen jaren gerealiseerd werden in Genk. In de eerste fase werd er een ondergrondse parkeergarage gebouwd die ondertussen voor 750 wagens plaats kan bieden. Dit project werd in november 2006 door ons aangevat en voltooid in oktober 2007.

IVECO - DAF - Fiat Houthalen

IVECO - DAF - Fiat Houthalen

Universiteit Hasselt

Universiteit Hasselt

Gevangenis Hasselt

Gevangenis Hasselt

Eind 2005 werden er door Hermans bvba een 3-tal zware poorten geautomatiseerd in de modernste gevangenis van het land. Enkele jaren voorheen (2002) werden door ons reeds de leidingen en inbouwdoosjes in de betonnen wanden van de cellen voorzien t.b.v de elektrische installatie in het gebouw. In het voorjaar van 2008 zal de uitbreiding van de beveiliging door onze zorgen onder handen genomen worden. De uitvoeringstermijn werd vastgelegd op een 80-tal dagen.

Contact

T. +32 11 520 180