Geschiedenis

1970: FAMILIEBEDRIJF

In oorsprong werd in de begin jaren '70 het familiebedrijf Hermans-Mullens opgericht door Dhr. Jos Hermans en Gerda Mullens. Hermans-Mullens nv werd in de volgende 30 jaar een begrip in de Limburgse ondernemerswereld. Er werden talloze grote en kleinere projecten gerealiseerd waaronder de eerste Grenslandhallen, verscheidene industriegebouwen, winkels, ziekenhuizen waaronder UZ-Gasthuisberg, schoolgebouwen, rusthuizen, sociale woonwijken, projecten in binnen en
​​​​​​​-buitenland

Eind 2000 werd er door Hermans-Mullens nv beslist om de "elektriciteitswerken" als dusdanig, te koop te stellen teneinde de verkoop van verlichting en installatiemateriaal verder uit te breiden. 

2001: OVERNAME

In 2001 werd deze stap werkelijkheid en de vennootschap "Elektriciteitswerken Marnik Hermans bvba" werd omgedoopt tot "Algemene Eelektriciteitswerken Hermans bvba". Het personeel en de lopende projecten werden overgenomen en de start was genomen voor een jonge nieuwe vennootschap.

2004: NIEUWE GEBOUWEN

Eind 2003 werd de beslissing genomen om te verhuizen uit de gebouwen van Hermans-Mullens nv en op zoek te gaan naar een geschikte locatie. Die werd dan ook gevonden en er werd in januari 2004 reeds begonnen aan een nieuwbouw- industriehal met kantoren op het industrieterrein "Centrum Zuid" te Houthalen. De vennootschap verhuisde in maart 2004 naar hun nieuwe locatie en zijn sindsdien met een sterke en jonge groep medewerkers dagelijks hard in de weer om van elke klant een tevreden klant te maken.

2007: UITBREIDING TERREIN

Gezien de schaarste aan industrieterreinen en met het oog op een verdere uitbreiding van onze activiteiten werd er begin 2007 een aanpalend stuk grond aangekocht. Eind 2007 werd ons eveneens een definitieve erkenning klasse 3 toegekend. Meteen werd de procedure reeds opgestart voor een klasse-verhoging met als doel om tegen bouwverlof 2008 een definitieve klasse 4 te verkrijgen.

2013: TOEWIJZING KLASSE 5

2015: UITBREIDING MAGAZIJNEN EN BURELEN

Naast de bestaande gebouwen werden in 2015/2016 twee nieuwe magazijnen van ieder 810m² en zo'n 500m² nieuwe kantoren opgetrokken om de verdere expansie van ons bedrijf te kunnen realiseren.  

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Heb je nog vragen of wens je een afspraak te maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.