Over ons

Over ons

De firma "Algemene Elektriciteitswerken Hermans bvba" kan ondanks hun prille bestaan toch terugblikken op een ruime ervaring.

1970: FAMILIEBEDRIJF

In oorsprong werd in de begin jaren '70 het familiebedrijf Hermans-Mullens opgericht door Dhr. Jos Hermans en Gerda Mullens. Hermans-Mullens nv werd in de volgende 30 jaar een begrip in de Limburgse ondernemerswereld. Er werden talloze grote en kleinere projecten gerealiseerd waaronder de eerste Grenslandhallen, verscheidene industriegebouwen, winkels, ziekenhuizen waaronder UZ-Gasthuisberg, schoolgebouwen, rusthuizen, sociale woonwijken, projecten in binnen en buitenland.

2001: OVERNAME

In 2001 werd deze stap werkelijkheid en de vennootschap "Elektriciteitswerken Marnik Hermans bvba" werd omgedoopt tot "Algemene Elektriciteitswerken Hermans bvba". Het personeel en de lopende projecten werden over genomen en de start was genomen voor een jonge nieuwe vennootschap.

2004: NIEUWE GEBOUWEN

Eind 2003 werd de beslissing genomen om te verhuizen uit de gebouwen van Hermans-Mullens nv en op zoek te gaan naar een geschikte locatie. Die werd dan ook gevonden en er werd in januari 2004 reeds begonnen aan een nieuwbouw- industriehal met kantoren op het industrieterrein "Centrum Zuid" te Houthalen. De vennootschap verhuisde in maart 2004 naar hun nieuwe locatie en zijn sindsdien met een sterke en jonge groep medewerkers dagelijks hard in de weer om tevreden klanten te creëren.

2007: UITBREIDING TERREIN

Gezien de schaarste aan industrieterreinen en met het oog op een verdere uitbreiding van onze activiteiten werd er begin 2007 een aanpalend stuk grond aangekocht. Eind 2007 werd ons eveneens een definitieve erkenning klasse 3 toegekend. Meteen werd de procedure reeds opgestart voor een klasse-verhoging met als opzet om tegen bouwverlof 2008 een definitieve klasse 4 te verkrijgen.

SINDS 2013: TOEWIJZING KLASSE 5

2015: UITBREIDING MAGAZIJNEN EN BURELEN

Naast de bestaande gebouwen werden in 2015/2016 twee nieuwe magazijnen van ieder 810m² en zo'n 500m² nieuwe kantoren opgetrokken om verdere expansie van ons bedrijf te kunnen invullen.  

Algemene elektriciteitswerken Hermans in beeld

 • Flexibiliteit

  Wij proberen jou steeds met een grote flexibiliteit verder te helpen. 

 • Technische expertise

  Dankzij onze jarenlange ervaring kan je rekenen op een uitstekende technische expertise.

 • Scherpe prijzen 

  Wij werken steeds aan eerlijke en scherpe prijzen én dat met de beste service.

Zaakvoerder

 Ontmoet de man achter algemene elektriciteitswerken Hermans.

Erwin Hermans - Zaakvoerder

erwin.hermans@hermansbvba.be

  
 • Administratief-Financieel Directeur
 • Technisch Directeur
 • Verantwoordelijke calculatie
 • Verantwoordelijke werken
 • Personeel en klantenbelangen
 • Verantwoordelijke veiligheid en VCA

Erkenningen

Op dit moment bezit onze onderneming een erkenning Klasse 5 voor het uitvoeren van overheidsopdrachten waardoor elk nieuw project tot een bedrag van 1.810.000 euro mag aangevat worden en dit gecombineerd tot een totaal bedrag van 14.500.000 euro voor de gehele orderportefeuille.

VCA-CERTIFICAAT

Sinds 2004 zijn al onze medewerkers ook in het bezit van het VCA* - certificaat. Wij zijn ervan overtuigd dat dit certificaat onmisbaar is voor onze onderneming en onze klanten voor de verdere toekomst.

Met deze certificaten en erkenningen menen wij een meerwaarde te kunnen betekenen voor onze huidige en toekomstige klanten.

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Heb je nog vragen of wens je een afspraak te maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.